Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485-215500

info@rhrevisie.nl

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Over RH Revisie

RH revisie is al meer dan 15 jaar actief in het reviseren van motoren en transmissies. Wij zijn begonnen als een klein bedrijf met enkele transmissie- en motor revisies en in korte tijd uitgegroeid tot een groot bedrijf dat dagelijks revisie werkzaamheden uitvoert. Recent zijn wij verhuist naar een pand in Wanroy. Dit pand zijn wij continue aan het uitbreiden en vernieuwen om te kunnen voldoen aan de vraag.

Bij ons staat de klant centraal. Wij zoeken de juiste oplossing voor de klant. Revisie, reparatie of vervangen. Daar maken we duidelijk afspraken over en deze nakomen is bij ons vanzelfsprekend. Wij investeren in de kennis van onze monteurs en houden deze continue op peil. Daarnaast investeren wij voortdurend in ons materieel. Er worden geregeld nieuwe machines aangeschaft met de nieuwste technieken om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen bedienen.

Of het nu gaat om de revisie van volledige revisies of deelrevisies of de levering van tweedehandse of gereviseerde motoren, voor particulieren,  lease maatschappijen tot grote multinationals, alle zaken worden tot in de details geregeld. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering. Onze kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking.

Wij voeren een gratis diagnose uit op uw motor of transmissie zodat u weet waar u aan toe bent. Wij houden van heldere afspraken en wijzen er dan ook op dat de staat van de binnenkant van motorblok of transmissie niet altijd uit een externe diagnose helder wordt. Wij maken daarom duidelijke afspraken en betrekken u bij beslissingen wanneer u er voor kiest uw motor of transmissie bij ons te laten reviseren of repareren.

 

Bij onze revisies gebruiken wij uitsluiten originele nieuwe onderdelen. Bij ons kunt u verwachten dat ieder onderdeel van uw motor of transmissie van binnen is gereviseerd. Wij controleren al onze revisies en zorgen dat uw motor of transmissie weer lang mee kan gaan.

 

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over onze revisie en reparatie werkzaamheden. Het is van buiten niet altijd te zien wat de staat van een motorblok of transmissie is. U kunt van ons verwachten dat we duidelijk en transparant handelen. Wanneer blijkt dat de staat erger is dan verwacht zullen wij u altijd eerst benaderen om afspraken te maken over vervolg. U krijgt dus geen onverwachte kosten achteraf.

Telefoonnummer: 0485-215500