Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

0485-215500

info@rhrevisie.nl

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 Zaterdag: Op Afspraak
Afspraak maken 0485-215500
Molenveld 3, 5446 BL, Wanroij

Revisie & Reparatie

RH revisie levert een brede variatie aan diensten. Transmissierevisies, motorrevisies, maar ook andere onderdelen van personenwagens, 4WD’s en lichte bedrijfswagens. Wij reviseren en repareren nagenoeg alle merken en types van Mercedes tot Ferrari. Revisie is onze core-business. Wij werken onder andere voor autobedrijven en leasemaatschappijen, maar ook voor particuliere klanten.

motor revisie

Motoren Revisie

RH motoren revisie is expert in het reviseren van auto motoren. Revisie is onze core-business. Wij reviseren dagelijks verschillende type motoren. Wij werken onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Voor revisie is jarenlange ervaring nodig. Het is niet alleen een kwestie van demonteren en de defecte onderdelen vervangen. 

Wij investeren voortduren in kennis en materiaal zodat onze monteurs zodat wij uw motor zo goed en efficiënt mogelijk kunnen reviseren. Dat merkt u dan weer door de hoge kwaliteit en scherpe prijs die RH motoren revisie levert. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van motorrevisie. Voor uitgebreide uitleg over motorrevisie kunt u ook kijken op https://rhmotorenrevisie.nl/

Transmissie Revisie

RH Transmissie Revisie reviseert al uw transmissie onderdelen. Werkt uw automatische of handgeschakelde versnellingsbak niet meer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de specialist in versnellingsbak revisie. U kunt uw versnellingsbak laten repareren, reviseren of vervangen voor een nieuw exemplaar.

Heeft u problemen met uw automaat, versnellingsbak, DSG, CVT, cardan of tussenbak? Neem dan een kijkje op RHtransmissierevisie.nl

Transmissie revisie
Klanten Ervaringen

Na een warmhartig ontvangst wordt bij mijn Range Rover Sport de gratis diagnose uitgevoerd. Wat blijkt? De motor moet gereviseerd of vervangen worden. Bij reviseren moeten verschillende onderdelen worden vervangen. Ik heb gekozen voor een nieuwe motor in mijn Range Rover Sport. Deze hadden ze zelf op voorraad liggen. Binnen 10 dagen had ik mijn vertrouwde auto terug en hij reed weer als nieuw. Een dikke 10 voor service en kwaliteit.

– Nick,
Klanten Ervaringen

Mijn BMW 5-serie schakelde niet meer goed door, er waren problemen met het vermogen. RH-Revisie heeft mijn versnellingsbak gereviseerd en alle problemen waren verholpen. Mijn auto rijdt nu nog beter dan voorheen.

 

– Marcel,
Klanten Ervaringen

Mijn Volkswagen had problemen met DSG, ik hoorde rare bijgeluiden en wist niet wat het kon zijn. Het probleem was al direct bekend bij Roland, hij had dit vaker meegemaakt. Mijn DSG bak is volledig gereviseerd en binnen enkele dagen had ik mijn auto terug.

 

– Willem,
/1
20
Jaar
Ervaring
2. 9k
Auto's
Gereviseerd
32
Revisie
Specialisten
100%
Tevreden
Klanten
Onze Motoren
Een greep uit onze voorraad
Telefoonnummer: 0485-215500